Direktlänk till inlägg 3 februari 2015

Leva i blindo!

Av S! - 3 februari 2015 12:33

 

Så där. Då är dagens drink intagen.

På senare tid har ja fått höra mycket kritik och skeptiska åsikter framför allt angående Ionosil. Och eftersom MSM ofta förekommer i samma sammanhang får det sig också en törn till och från.

Så jag tänkte dela med mig av mina tankar kring det.

De som argumenterar emot pekar ofta på att:

1. Det finns ingen ordentlig forskning som stödjer att kolloidalt Silver har någon som helst verkan över huvud taget. 

Svar: Nej, må så vara. MEN det finns i dagsläget inte heller någon ordentlig forskning som bevisar motsatsen heller. En studie är gjord med negativa resultat ja. Men den gjordes på möss som varit döda i en vecka. Inte speciellt seriöst om du frågar mig.

Men det finns 24.500 personer i en grupp på Facebook som berättar om sina mestsdels positiva erfarenheter av Kolloidalt Silver. Jag väljer att lita på folk som provat istället för massa förståsigpåare som inte har provat.

Dessutom finns det 10 miljoner användare i USA. Och det säljs som hälsokost runt om i EU. 

2. Det kan vara direkt skadligt att dricka Kollodialt Silver.

Svar: Folk har använt KS i Sverige i 14 år utan några som helst biverkningar.

Och jag har hittills inte läst nåt konkret om vad och hur det kan vara skadligt. Det är ju godkänt att rena vatten med som man sen kan dricka. Det är ju lite konstigt. Sen ska man komma ihåg att man behöver dricka 100 liter för att få i sig 1 gram silver. Resten är bara helt rent vatten.

Och till råga på det så ska man komma ihåg att det är MYCKET skit i vårat kranvatten vi dricker. Det är nämligen så att vissa läkemedel går inte att rensa bort helt. Det hamnar sedan i våra kroppar via det vi tror är rent dricksvatten. Dessutom är det många som menar på att fluor är ett nervigt som även det finns i vårat dricksvatten. 

Och Ionosil säljs inte längre som hälsokost utan som en vattenreningsprodukt. Och om då folk väljer att dricka det så är det väl upp till varje enskild person.

3. Man kan bli blå.

Svar: Nja, vad folk refererar det till är en man i USA som gjorde hemmagjort där han blandar i salt. Det var även mycket, mycket starkare. Och dessutom drack han koppiösa mängder.

Vad jag har hittat så är det två personer i världen som blivit blå i huden efter att ha använt ett annat silver.

4. Det är placebo.

Svar: Ja, inte vet jag men det kan inte bara vara tillfälligheter/inbillning när folk gång efter gång mår bättre efter att ha tagit silver när de varit sjuka eller har anda åkommor. Och jag har även sett det själv när jag givit silver till mina nära och kära.

5. Är det en mirakelmedicin?

Svar: Nej, det är ingen som har påstått att det är en mirakelmedicin. Den hjälper inte alla mot allt precis som alla andra mediciner/natutläkemedel. Alla har olika förutsättningar.

6. Ion - Silver lurar folk på pengar genom att tro på nåt som är helt verkningslöst.

Svar: Jag anser inte att det är att luras om man själv upplever och tror att en produkt fungerar. Oavsett om man tjänar pengar på det eller inte. De flesta människor behöver pengar för att överleva. Alla som säljer medicin och natutläkemedel tjänar pengar på det. Inget är tyvärr gratis i dagens samhälle.

 

Och som jag skrev i tidigare inlägg, jag varken säljer eller har provision på nåt av det jag nämner här. Jag skapade denna blogg för att nå ut till människor som mår dåligt och försöka hjälpa dem hitta ett alternativ till ett bättre liv.


Mitt Alternativ kanske inte är ditt Alternativ men döm inte mig för att du är blind!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S! - 10 februari 2015 09:14

En liten fundering utöver det jag brukar skriva om. Jag jobbar inom byggbranschen och använder mig av skyddsskor. De skor jag använder ska ha både spiktrampskydd i sulan och stålhetta över tårna. Men sista året har jag först trampat på en gipsskr...

Av S! - 7 februari 2015 10:55

Äntligen ett lite roligare inlägg. Sedan jag började med MSM för snart 3 veckor sedan så har jag gått ner mer än 5 kg bara på att äta mindre. Och då sötsuget i princip är helt borta så känns det lättare än vad det brukar göra vid en viktminskning. &#...

Av S! - 3 februari 2015 19:05


  Min sambo har nu varit sjukskriven i 2 år pga psykisk ohälsa. Hon går till en psykolog/Psykiater och det enda som har hänt hittills är att hon drunknar i tabletter. Psykiskt har det inte hjälpt ett jävla piss.  Saker som vi tycker är lite ko...

Av S! - 1 februari 2015 14:03


  Är inne på andra veckan med denna kur: En skvätt Ionosil 2 krm MSM (ökar med 1 krm/vecka tills man hittat sin inviduella dos) 1.5 dl Apelsinjuice Några droppar citron/lime Till det tar jag vitamin D och vitamin C.   Jag har alltid ...

Av S! - 1 februari 2015 12:35


Första bilden är från igår på hur min tå har sett ur sedan i tisdags. Varje dag har vi tömt blåsan på blod. Igår provade vi nåt nytt. Vi klippte ett litet hål och lindade in tån med ett bandage som vi dränkte i Ionosil. Och idag ser det 10 gånger...

Presentation

Jag är en 30-årig man som efter ha varit 'blind' i många år har öppnat ögonen för ett bättre alternativ!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du nån erfarenhet av alternativ medicin?
 Ja
 Nej
 Vad är det?

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards